MENU
 • Rutes btt Climbing Bike per la Cerdanya

  admin-BC.php

 • admin-BC.php

 • RUTES BTT CLIMBING BIKE PER LA CERDANYA

  admin-BC.php

   

   

 • Rutes btt per la Cerdanya

  admin-BC.php

   

   

El Servei

Som un grup de gent amb la titulació oficial de Guia Esportiva i especialitzats en guiatges de BTT. Som amants de l’esport i la muntanya. Som inquiets i sempre estem buscant noves rutes per poder oferir les millors experiències naturals als nostres clients.

 • UN REGAL PELS TEUS ULLS

  Garantim les millors vistes de la Cerdanya, els recorreguts més excitants i el descobriment dels racons més amagats i bells d’aquesta gran vall.

 • JUNTS FEM CAMÍ

  No importa el nivell que tinguis, ens adaptem a tu, perquè anem a gaudir junts del recorregut. Volem que l’experiència us ompli en tots els sentits.

 • PASSIÓ PEL QUE FEM

  Ens responsabilitzem del teu benestar, mirant sempre per la teva seguretat i el respecte vers l’entorn. Som conscients de l’activitat física i volem disfrutar plegats d’una BTT sense límits, però amb cap.

 • SEGUEIX-NOS!

  Segueix-nos per Facebook, periòdicament pugem les noves rutes i informació rellevant del món de la BTT. Més que una afició, la BTT és el nostre «modus» de vida.

 • NOUS CAMINS, NOUS HORITZONS

  Les Rutes CLIMBINGBIKE, una nova manera de fer camí. Hem ideat una motxilla per poder dur la BTT a la esquena, i així, superar qualsevol dificultat per pujar a la muntanya, sense límits.

 • EN FAMÍLIA O PER A GRUPS

  Gaudeix d’una experiència inolvidable, dins d’uns paratges naturals únics i en companyia dels teus.

Coneixe’ns

Estem per tu, sense cap compromís.

 • Jordi Martos

  CEO i guia amb BTT

  Titulat tècnic del CAFEM, de grau mig, en Conducció d’Activitats Físicoesportives en el medi natural. Amb capacitats per fer de guia per senders i zones de muntanya a peu, en bicicleta o a cavall.

   

   

 • Xavier Martos Sandoval

  Xavier Martos Sandoval

  Personal Training

  Llicenciat en Ciències de l’activitat física i l’esport. Amb una llarga trajectòria en el món de l’alt rendiment esportiu. Actualment és el preparador físic del pilot mexicà de F1 Checo Pérez.

Climbing Bike

Més que un repte, és una nova manera d'entendre la BTT i gaudir de la muntanya. Només per nivells avançats.

Clients & Testimonials

Aquestes són algunes de les experències dels nostres clients i amics.

 • Rutes btt per la Cerdanya

  Hem fet una ruta en BTT amb el Jordi i hem disfrutat molt. Tot ok!

 • rutes en btt per la cerdanya

  Ha estat una experiència molt potent! Hem pedalat per la neu, carregat la bici a l’esquena i hem baixat per corriols espectaculars. Totalment recomanable!

 • Xavi Martos

  Preparador Físic de la F1

  No és perquè sigui el meu germà, del qual em sento molt orgullós, és també per la serietat i la passió que demostra amb tot el que fa, inclòs en aquest nou projecte.

 • Rutes btt per la Cerdanya

  Pere i Marta

  Sempre ens ha agradat fer esport en plena natura, som de St. Cugat, em conegut al Jordi, i ens ha plantejat una aventura diferent per gaudir de la Cerdanya. Ha sigut al·lucinant, al principi teníem les nostres reticències perquè tampoc és que estiguem molt forts però em gaudit de cada minut. Gràcies company!

 • Rutes btt per la Cerdanya

  Roberto Solana

  M’agradenels nous reptes i sempre busco nous límits per superar. Porto 23 anys fent BTT, i disfrutat com un nen amb l’excurció que m’ha preparat el jabalí del Jordi. Moltes gràcies, m’ha encantat la teva manera de plantejar-te sortir de casa amb la BTT 😉 i com em grimpat amb la bici a l’esquena.

Sobre nosaltres

Som una Empresa destinada als bikers que busquen descobrir nous camins sobre tot tipus de terrenys. Oferim noves sensacions a sobre de la BTT, recorrent paratges espectaculars a través de diferentes rutes per les muntanyes de la Cerdanya i els seus pobles. Es tracta de sortides matinals, circulars, de 3 a 6 hores, on un dels principals objectius és anar a buscar corriols i trialeres de diferents nivells, tant tècnics com físics, encara que per això s’hagin de fer alguns trams d'asfalt i llargues pistes. També oferim altres tipus de rutes enfocades als ciclistes més forts, preparats física, tècnica i psicològicament. És el Climbing Bike, una nova modalitat esportiva en BTT, que combina el trekking, l'alpinisme i la bicicleta tot terreny (BTT). Si us cal, podeu participar en els cursets de tècniques de conducció per trialeres de diferents nivells, per millorar la tècnica a l’hora de superar aquest tipus de terreny que tants mals de cap donen a molts de nosaltres. Truqueu sense compromís al Tel: 670 53 67 71 (Jordi Martos)

Rutes guiades en BTT per la Cerdanya